Lasiliiri Oy toimitti laminoidut turvalasit Valkeakosken uuden paloaseman sisätiloihin

Valkeakoski sai uuden paloaseman syksyllä 2018. Lasiliiri Oy toimitti ja yhteistyössä Avekmet Oy:n kanssa toteutti syksyllä käyttöön otetun paloaseman sisätilojen tyylikkäät, lasiset väliseinät. Projektissa lasien osalta haastavinta oli löytää vauhdikkaaseen kohteeseen parhaiten sopiva turvalasiratkaisu, joka täyttää kaikki tilojen osalta esitetyt toiveet.

Paljon toimintaa ja ihmisiä sisällään pitävä rakennus sai tarpeisiinsa mitoitetut laminoidut turvalasit Lasiliiri Oy:n toimesta. Lasisten väliseinien ansiosta tiloissa pystyttiin säilyttämään vaikutelma avoimesta tilasta samalla kuitenkin tarjoten sopivasti yksityisyyttä ja äänieristystä. Sisäväliseinien lasituksilla turvattiin esteetön näkymä ja lattiasta kattoon ulottuvissa lasielementeissä otettiin huomioon myös turvallisuusnäkökulma. Lasit ovat ominaisuuksiltaan sellaiset, ettei henkilövahinkoja pääse syntymään, vaikka tiloissa on paljon liikettä ja törmäyksiltäkään ei voida täysin välttyä.

Riihimäkeläinen Lasiliiri Oy on lasin jatkojalostukseen erikoistunut perheyritys, jonka osaamista ovat energiatehokkaat lasiratkaisut ja vaativat turvalasirakenteet. Yrityksen kaikki kattavat palvelut löytyvät kätevästi ja tehokkaasti saman katon alta. Lasiliiri Oy:n tuotteita ovat eristyslasit, karkaistut lasit, laminoidut lasit, karkaistut laminoidut lasit, palonsuojalasit ja älylasit. Lasiliiri Oy:n tuotteet tunnetaan Arctic Glass®- ja Smart Glass® -tuotemerkeistä.