Lasiliiri Oy ja Alfacom yhdessä toimittivat eristyslasielementtejä sekä turvalaseja Kuopion museoon

Kuopion museo yhdistyy uudisrakennuksella Kuopion pääkirjastoon ja yhdessä ne muodostavat tiedon ja tarinoiden korttelin, Kantin. Tapahtumat ja palvelut monipuolistuvat yhdistäen luontoa, kulttuurihistoriaa ja kirjaston sisältöjä.

Kuopion museo avautuu yleisölle 19.2.2021. Tällöin avautuu uusi vaihtuvien näyttelyiden tila, työpajatilat, museokauppa, kahvila ja kokoustilat. Nämä sijaitsevat pääosin uudisrakennuksessa vanhan Kuopion museon ja Kuopion pääkirjaston välissä. Vuodenvaihteessa 2021–2022 avautuvat luonnontieteelliset ja kulttuurihistorialliset perusnäyttelyt ja lasten leikkitila, jotka sijaitsevat Kuopion museon vanhalla puolella.

Riihimäkeläinen Lasiliiri Oy on lasin jatkojalostukseen erikoistunut perheyritys, jonka osaamista ovat energiatehokkaat lasiratkaisut ja vaativat turvalasirakenteet. Yrityksen kaikki kattavat palvelut löytyvät kätevästi ja tehokkaasti saman katon alta. Lasiliiri Oy:n tuotteita ovat eristyslasit, karkaistut lasit, laminoidut lasit, karkaistut laminoidut lasit, palonsuojalasit ja älylasit. Lasiliiri Oy:n tuotteet tunnetaan Arctic Glass®- ja Smart Glass® -tuotemerkeistä.