BossGloss Tampere

Tehokkaaseen Boss Gloss -autopesulaan Lasiliirin karkaistut eristyslasielementit

Kohteeseen toteutettiin 3K-eristyslasielementtejä, joiden vaatimuksena oli auringonsuoja ulkopinnassa turvalasina ja hyvä kosteuden ja vedenkestävyys sisäpinnassa. Sisäpinnassa käytettiin 6 mm:n Optishower -lasia, joka on suunniteltu kestämään kohteelle asetettuja vaatimuksia. Myös sisäpinnassa vaatimuksena oli turvalasiominaisuus. Turvalaisominaisuudet totutimme karkaisemalla lasit itse. Karkaisimme sekä auringonsuojapinnoitelasit että optishower -pinnoitetut lasit.

Kohteen esimerkkirakenne: 3K 6 mm suncool 70/35 Pro T karkaistu, 6 mm float, 6 mm Optishower karkaistu, komposiitti välilistoilla.

Katso tästä video

Lasiliirin Riihimäen tehtaalla valmistetut tuotteet ovat kotimaista avainlipputyötä.

Riihimäkeläinen Lasiliiri Oy on lasin jatkojalostukseen erikoistunut perheyritys, jonka osaamista ovat energiatehokkaat lasiratkaisut ja vaativat turvalasirakenteet. Yrityksen kaikki kattavat palvelut löytyvät kätevästi ja tehokkaasti saman katon alta. Lasiliiri Oy:n tuotteita ovat eristyslasit, karkaistut lasit, laminoidut lasit, karkaistut laminoidut lasit, palonsuojalasit ja älylasit. Lasiliiri Oy:n tuotteet tunnetaan Arctic Glass®- ja Smart Glass® -tuotemerkeistä.