Pirkkalassa sijaitsevan Dunlop Hiflex Oy:n myymälälle toimiva ja visuaalinen ulkoasu Lasiliiri Oy:n laseilla

Dunlop Hiflex Oy:n myymälärakennus Pirkkalassa ei jää keneltäkään huomaamatta. Jo kaukaa erottuva laaja, lasinen pinta-ala varastaa huomion. Suuri rakennus sai näyttävät Lasiliiri Oy:n toimittamat voimakkaasti heijastavat karkaistut auringonsuojaturvalasit yhteistyössä Teräselementti Oy:n kanssa.

Dunlop Hiflex Oy:n hallirakennuksen uudet lasipinnat ovat toimiva ratkaisu monestakin näkökulmasta. Voimakkaasti heijastava lasi peilaa ympäristöään tyylikkäästi luoden avoimen tilan tuntua, peittäen kuitenkin samalla hallin rakenteet ja sisätilat. Kaunis lasipinta sisältää siis toivotun vahvan auringonsuojan ja samalla hivelee visuaalista silmää. Lasirakenteilla luotiin Pirkkalassa siis tyylikäs kokonaisuus ja toimiva ratkaisu samalla kertaa laadukkailla ominaisuuksilla varustetuilla Lasiliiri Oy:n lasirakenteilla.

Värilliset lasikaiteet toteutettiin Lasiliiri Oy:n toimittamien laminoitujen turvalasien avulla, joissa käytettiin EVALAM-kalvoa vihreänä ja keltaisena. Lasiliiri Oy toimitti kohteeseen myös karkaistut turvalasit parvekelaseiksi

Riihimäkeläinen Lasiliiri Oy on lasin jatkojalostukseen erikoistunut perheyritys, jonka osaamista ovat energiatehokkaat lasiratkaisut ja vaativat turvalasirakenteet. Yrityksen kaikki kattavat palvelut löytyvät kätevästi ja tehokkaasti saman katon alta. Lasiliiri Oy:n tuotteita ovat eristyslasit, karkaistut lasit, laminoidut lasit, karkaistut laminoidut lasit, palonsuojalasit ja älylasit. Lasiliiri Oy:n tuotteet tunnetaan Arctic Glass®- ja Smart Glass® -tuotemerkeistä.