Lasiliiri Oy ja Steel-Prisma-Metallit Oy yhdessä toimittivat kotimaista laatua Sinimäentie 18:sta

 

Liikekeskittymä Retail park Bredis Espoon Nihtisillassa laajentui entistä suuremmaksi

NREP ja Lehto jatkavat yhteistyötään Espoon Laajalahdessa sijaitsevan Bredis-liikekeskittymän kehittämisessä. Kesäkuun alusta käynnistettiin rakentamisen toinen vaihe ja laajennusosa valmistui kesällä 2021. Laajennusosa toi liikekeskittymään 7 700 neliömetriä lisää liiketilaa, mikä kasvatti kauppapaikan pinta-alan yhteensä lähes 23 000 neliömetriin. Lehto rakensi myös liikekeskuksen ensimmäisen vaiheen, joka valmistui maaliskuussa 2019.

Lue lisää urakasta: Lehto.fi

Tutustu liikekeskittymän liikkeisiin: Retail park Bredis

Steel-Prisma-Metallit Oy luottaa Lasiliirin laatuun. Yritys valmistaa CE-merkityt lasijulkisivut, alumiiniovet ja -ikkunat, lasipalo-ovet sekä savunpoistoikkunat ja -luukut aina laadukkaasti mittatilaustyönä ja tarvittaessa paikoilleen asennettuna.

Lue lisää valmistajasta: Steel-Prisma-Metallit Oy

Katso video: Lasiliiri – YouTube

Riihimäkeläinen Lasiliiri Oy on lasin jatkojalostukseen erikoistunut perheyritys, jonka osaamista ovat energiatehokkaat lasiratkaisut ja vaativat turvalasirakenteet. Yrityksen kaikki kattavat palvelut löytyvät kätevästi ja tehokkaasti saman katon alta. Lasiliiri Oy:n tuotteita ovat eristyslasit, karkaistut lasit, laminoidut lasit, karkaistut laminoidut lasit, palonsuojalasit ja älylasit. Lasiliiri Oy:n tuotteet tunnetaan Arctic Glass®- ja Smart Glass® -tuotemerkeistä.