Lasiliiri Oy ja Alfacom yhdessä toimittivat eristyslasielementtejä sekä turvalaseja Pohjola Sairaala Kuopioon

 

Pohjola Sairaalat sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa.

Pohjola Sairaalassa palvellaan tuki- ja liikuntaelinten hoitoa ja kuntoutusta vaativissa tapaturmissa ja sairauksissa. Sairaalassa hoidetaan tapaturmaisesti töissä, kotona, vapaa-ajalla, matkalla tai urheiluharrastuksissa loukkaantuneita potilaita. Lisäksi sairaalassa palvellaan asiakkaita, joiden vaivat liittyvät tuki- ja liikuntaelinsairauksiin. Sairaalan palveluista löytyvät myös kaikki ortopediaa, käsikirurgiaa sekä urheiluvammoja tukevat erikoisalat, kuten esimerkiksi fysiatria, neurokirurgia ja neurologia. Sairaalasta löytyy apu myös kuntoutukseen ja kivun hoitoon.

Ensimmäinen Pohjola Sairaala avattiin 2.1.2013 Helsingin Pikku-Huopalahteen. Toiminnan alkaessa sairaalan nimi oli Omasairaala. Toiminnan keskiössä oli tapaturmien ja erilaisten liikuntaelinvammojen ja -sairauksien hoito, ja päämääränä potilaan sujuva ja turvallinen töihin paluu. Pohjola Sairaalassa asiakkaita palvelee noin 400 ortopediaan erikoistunutta huippuosaajaa. Pohjola Sairaalan tavoite on olla vuoteen 2025 mennessä ortopedinen sairaala nro 1 Euroopassa niin laadun, vaikuttavuuden kuin turvallisuuden näkökulmasta.

Riihimäkeläinen Lasiliiri Oy on lasin jatkojalostukseen erikoistunut perheyritys, jonka osaamista ovat energiatehokkaat lasiratkaisut ja vaativat turvalasirakenteet. Yrityksen kaikki kattavat palvelut löytyvät kätevästi ja tehokkaasti saman katon alta. Lasiliiri Oy:n tuotteita ovat eristyslasit, karkaistut lasit, laminoidut lasit, karkaistut laminoidut lasit, palonsuojalasit ja älylasit. Lasiliiri Oy:n tuotteet tunnetaan Arctic Glass®- ja Smart Glass® -tuotemerkeistä.