Korkearesoluutioista kuvaa Lasiliiri Oy:n turvalaseihin Katajanokalla

Helsingin Katajanokalla, Kruunuvuorenkadulla asuintaloksi remontoidun rakennuksen yhteisiä tiloja koristavat nyt seinille asennetut, kauniit kuvat. Rakennusten käytävillä sijaitsevat sisustuselementit on syytä valita siten, että ne kestävät käyttöä. Tiloissa, joissa kulkee paljon ihmisiä, myös turvallisuusasiat on huomioitava. Tällä kertaa uudenlaista ilmettä lähdettiin hakemaan valokuvien ja lasien yllättävänkin toimivalla kombolla.


Lasit kohteeseen toimitti Lasiliiri Oy ja laadukkaan tulostusjäljen sekä asennustyön takana toimi OM Yhtiöt Oy.

Kohteen värikkäille seinille asennettiin lisää persoonallista ilmettä tuomaan näyttäviä lasiteoksia. Seiniä koristavat, vaikuttavat valokuvat on valmistettu printtaamalla kuvat digitaalisesti kalvolle, joka jää kahden laminoidun turvalasin väliin. Näyttävät ja tarkat kuvat saatiin aikaan korkealla resoluutiolla, joka on mahdollista kun tulostus tehdään kalvolle eikä suoraan lasin pintaan. Lasien väliin tulevan kuvan etuna on myös sen sijainti – kuva on lasin takana suojassa muun muassa naarmuilta, ilkivallalta sekä lämpötilanvaihteluilta. Digiprintattu kalvo lasien välissä on helppo tapa personoida tilaa niin yksityisissä kuin julkisissakin tiloissa.

Riihimäkeläinen Lasiliiri Oy on lasin jatkojalostukseen erikoistunut perheyritys, jonka osaamista ovat energiatehokkaat lasiratkaisut ja vaativat turvalasirakenteet. Yrityksen kaikki kattavat palvelut löytyvät kätevästi ja tehokkaasti saman katon alta. Lasiliiri Oy:n tuotteita ovat eristyslasit, karkaistut lasit, laminoidut lasit, karkaistut laminoidut lasit, palonsuojalasit ja älylasit. Lasiliiri Oy:n tuotteet tunnetaan Arctic Glass®- ja Smart Glass® -tuotemerkeistä.