Suomen Punaisen Ristin Veripalvelulle uudet tilat Vantaan Vehkalaan

 

 

Veripalvelu on toiminut jo vuodesta 1972 Helsingin Kivihaassa. Uuden hankkeen myötä Veripalvelun tuotanto, laboratorio, logistiikkatilat sekä tukitoiminnot tulevat siirtymään Vantaan Vehkalaan moderneihin tiloihin.

Toteutettu yhteistyössä Karkkilan Metallityöt Oy:n kanssa. Tiloissa tulee työskentelemään noin 300 henkilöä. Kohde on kokonaisuutena taloteknisen korkealaatuisuuden vuoksi vaativa.

Rakenteet: 3K eristyslasielementit, jossa uloin lasi laminoitu. Auringonsuojalasi 8,8mm Suncool 60/31, keskilasina 6mm float ja sisälasina P4A -luokan täyttävä 9,5mm laminoitu lasi.

3K eristyslasielementit joissa uloin lasi 6mm karkaistu taustamaalattu, keskilasina 4mm karkaistu selektiivi ja sisälasina 4+4 karkaistu laminoitu lasi.

8mm karkaistu, taustamaalattu julkisivulasi.

Kotimaista avainlipputyötä Riihimäeltä.

Riihimäkeläinen Lasiliiri Oy on lasin jatkojalostukseen erikoistunut perheyritys, jonka osaamista ovat energiatehokkaat lasiratkaisut ja vaativat turvalasirakenteet. Yrityksen kaikki kattavat palvelut löytyvät kätevästi ja tehokkaasti saman katon alta. Lasiliiri Oy:n tuotteita ovat eristyslasit, karkaistut lasit, laminoidut lasit, karkaistut laminoidut lasit, palonsuojalasit ja älylasit. Lasiliiri Oy:n tuotteet tunnetaan Arctic Glass®- ja 
Smart Glass® -tuotemerkeistä.