Laadukasta lasinjalostusta suoraan riihimäeltä

Riihimäkeläinen Lasiliiri Oy on lasin jatkojalostukseen erikoistunut perheyritys, jonka osaamista ovat energiatehokkaat lasiratkaisut. Lasiliirin tuotteita ovat eristyslasit, karkaistut lasit, laminoidut lasit, karkaistut laminoidut lasit ja palonsuojalasit. Lasiliirin tuotteet tunnetaan Arctic Glass® -tuotemerkistä.

Lasiliirin tuotteita käyttävät metalli- ja alumiinirakentajat, ikkuna- ja ovivalmistajat ja muu teollisuus sekä lasialan liikkeet ympäri maan. Tuotteita käyttävät hyvin monet valmistajat ja lasia hyödyntävät yritykset. Lasiliirin monipuoliset mahdollisuudet antavat suunnittelijoille lukuisia mahdollisuuksia uusissa lasiin perustuvissa ratkaisuissa.

Lisätietoja lasista ja tasolasista.

Aktiivista lasialan vaikuttamista

Lasiliiri on lasialan aktiivinen alan vaikuttaja ja kuuluu alan tärkeimpiin yhdistyksiin ja liittoihin:

Suomen Tasolasiyhdistys ry
Riihimäen yrittäjät
Riihimäen-Hyvinkään kauppakamari
Perheyritysten liitto

Kannatusjäsen

Puuteollisuusyrittäjät ry
Suomen Metallirakenneyhdistys

Osaava henkilökunta takaa tuotteiden korkean laadun

Lasiliirin Arctic Glass® -tuotteista ja energiatehokkaista lasiratkaisuista vastaa noin 35 hengen lasialan osaajan henkilökunta.

Jokainen lasiliiriläinen uskoo laatuun ja siihen, että yhdessä suunnittelijoiden ja vaativien asiakkaiden kanssa pystytään valmistamaan kansainvälisen tason energiatehokkaita lasialan huipputuotteita, julkisivuista sisustusratkaisuihin.

Lasiliiri on perheomisteinen ja toimii kolmannessa polvessa.