Lasiliiri Oy ja Steel-Prisma-Metallit Oy yhdessä toimittivat kotimaista laatua RVT6:een

 

Vantaalle Raappavuorentie 6:een rakentuu 322 uutta studiota

Noli Studios -konseptin kolmas kohde valmistuu Myyrmäkeen Vantaalle syksyllä 2021. Myyrmäkeen rakennettavaan kohteeseen tulee 322 studiota. Asiakkaiden käytössä on yli tuhat neliötä yhteistilaa, muun muassa kuntosali, saunaosasto, pyörävarasto sekä tiloja oleskeluun ja työskentelyyn. Noli Studios Myyrmäen on suunnitellut Avarrus Arkkitehdit, ja sisustussuunnittelijana toimii dSign by Vertti Kivi. Kohteen rakentamisesta vastaa Lehto Group.

Steel-Prisma-Metallit Oy luottaa Lasiliirin laatuun. Yritys valmistaa CE-merkityt lasijulkisivut, alumiiniovet ja -ikkunat, lasipalo-ovet sekä savunpoistoikkunat ja -luukut aina laadukkaasti mittatilaustyönä ja tarvittaessa paikoilleen asennettuna.

Lue lisää: Rakennuslehti

Lue lisää valmistajasta: Steel-Prisma-Metallit Oy

Katso video: Lasiliiri – YouTube

Riihimäkeläinen Lasiliiri Oy on lasin jatkojalostukseen erikoistunut perheyritys, jonka osaamista ovat energiatehokkaat lasiratkaisut ja vaativat turvalasirakenteet. Yrityksen kaikki kattavat palvelut löytyvät kätevästi ja tehokkaasti saman katon alta. Lasiliiri Oy:n tuotteita ovat eristyslasit, karkaistut lasit, laminoidut lasit, karkaistut laminoidut lasit, palonsuojalasit ja älylasit. Lasiliiri Oy:n tuotteet tunnetaan Arctic Glass®- ja Smart Glass® -tuotemerkeistä.