käytännöllinen ja
edustava ilme viimeistelee arkkitehtuurin

Kotimainen Lasiliiri Print Glass -ratkaisu tarjoaa useita mahdollisuuksia ja se sopii erinomaisesti moniin kohteisiin.

Paloturvallisena materiaalina Print Glass voi jatkaa esimerkiksi puupintojen lämmintä ilmettä. Ilme voi yhtä hyvin olla myös marmoripintaa tai lämminhenkistä bambua ja tekstiiliä.

Suosiotaan nopeasti kasvattanut graafinen lasi on perinteisesti nähty toimivan valokuvien kestävässä ja turvallisessa esittelyssä.

TYYLIKÄS JA TOIMINNALLInen
ILME LASIPINTOIHIN

Lasiliiri Print Glass tarjoaa useita käytännöllisiä ratkaisuja ja sovelluksia. Tällaisia ovat mm. lasipintoihin integroitu infografiikka, kuten kerrosnumerointi ja muu yleinen opastus. Lasipinnat tarjoavat upean mahdollisuuden myös viestintään ja markkinointiin.

Suuria lasipintoja hyödyntäen ratkaisuista saadaan visuaalisesti korkeatasoisia. Ilmakuvaus tarjoaa myös omat mahdollisuutensa.

Lasiliiri Print Glass auttaa suunnitelijoita luomaan viihtyisän ja tyylikkään kokonaisuuden.

Lasiliiriltä antimikrobiset
lasikaiteet, -seinät ja -ovet

Lasiliirin kotimainen Print Glass voidaan toteuttaa kestävänä turvalasina, joka on varustettu antimikrobisella SaniTise -ominaisuudella. Näin graafiset lasipinnat toimivat virusten torjunnassa. Lisäksi ne hajottavat pinnoiltaan orgaanisia yhdisteitä.

Lasiteknologian kehittyessä voimakkaasti, antimikrobisuus nähdään jo kuuluvaksi turvalasiteknologiaan, jossa turvallisuus toteutuu jo mikrobitasolta alkaen.

On myös hyvä huomioda, että esimerkiksi kylpytiloissa hajotessaan karkaistu lasi murenee lattialle. Laminoitu Print Glass -ovi säilyy turvallisesti yhtenä, toimintakuntoisena ovilehtenä.

TYYLIKÄS HELSINKI-VANTAAN ETELÄSIIPI

Helsinki-Vantaan uusi eteläsiipi on esimerkki tiukat vaatimuksen täyttävästä ja käytännöllisestä graafisesta toteutuksesta.

Opastus on toteutettu korostetun näkyvästi, selkeästi ja pelkistetysti.

Ilmeikkyyttä lasipintoihin voivat tuoda myös tilan ja arkkitehtuurin ehdoilla
jälkikäsitelty valokuvataide. Valokuvat voivat täydentää rakennuksen teemaa. Kuvat voivat myös korostaa kohteen ja alueen tai vaikkapa yrityksen brändin historiaa.

Lasit voivat myös edustaa taidegraafikolta tai muulta kuvataiteilijalta tilauttua mittatilausgrafiikkaa.

Lasiliiri Print Glass -ratkaisut tukevat erinomaisesti prosenttiperiaatteeseen lukeutuvia hankkeita. Niissä taide on osa rakennusta ja viihtyisää miljöötä. Print Glass -ratkaisuja voidaan myös korostaa upeasti maalaamalla lasirakenteita esimerkiksi interaktiivisella valaistuksella, joka ragoin ihmisten liikkeisiin.

Toiminnallisia ja käytännöllisiä
tulevaisuuden ratkaisuja

Lasien väliin ikuistettu graafinen ratkaisu saadaan myös vain
hetkellisesti näkyviin läpinäkymättömän lasipinnan takaa
hyödyntäen Lasiliirin uutta elektrokromista DIM Glass -teknologiaa.
Näkyvyyttä voidaan ohjata esimerkiksi liiketunnistimella.
Uusi teknologia antaa todellisen tilan luovuudelle.

Kuva: Katajanokka, Helsinki.

 

TYYLIKÄSTÄ JA TOIMINNALLISTA
ILMETTÄ LASIPINTOIHIN

Upeiden mahdollisuuksien kotimainen Print Glass viimeistelee kohteen lasiratkaisut käytännöllisellä graafisuudellaan.

  • Kerrosnumerointien esillepanoon
  • Opasteiden toteutukseen
  • Valokuvien esittelyyn
  • Taidegrafiikan hyödyntämiseen
  • Brändimielikuvan vahvistamiseen
  • Ensivaikutelman luontiin
  • Entistä tyylikkäämmät palokunnantaulut
  • Turvalasiratkaisut, jotka kestävät kulutusta ja ilkivaltaa

lasiliiri print glass on KESTÄVÄ, TURVALLINEN JA HUOLTOVAPAA

Print Glass on laminoituna ja lisäksi tarvittaessa karkaistuna erittäin kestävä tapa toteuttaa graafinen lasi, joka kestää vuosikymmeniä säilyttäen ilmeensä ja alkuperäisen siisteyden.

Graafisten ratkaisujen tuominen voi olla haaste esimerkiksi paloturvallisuuteen liittyen. Lasiliiri Print Glass on aina hygieninen ja huoleton ratkaisu.

EVA-laminointi (etyyli-vinyyli-asetaatti) on erittäin säänkestävä materiaali. Se on myös liimautuvuudeltaan ja rakenteelliselta vetolujuudeltaan erinomainen. Kun tämän lisäksi laseiksi valitaan karkaistut lasit, syntyy ratkaisu, joka on teknisesti toimialan kärjessä – ja mitä laadukkainta suomalaista avainlipputyötä.