Lasiliiri Oy toimitti sisäkaidelasit Kauppakeskus Ainoaan, Espooseen

Kauppakeskus Ainoa on Espoon Tapiolassa sijaitseva, osittain rakenteilla oleva kauppakeskus. Kauppakeskuksessa on viisi kerrosta ja noin 50 liikettä.

Sisäkaidelasit ovat karkaistua laminoitua lasia. Laminoinnissa on käytetty uuden sukupolven EVALAM-kalvoa, joka on aikaisemmin käytettyä PVB-laminointikalvoa, kaikilla arvoilla, parempi. Sisäkaidelasien pystypuitteettomat rakenteet tuovat esteettömän näkymän. EVALAM on EVA (etyyli-vinyyli-asetaatti), jolla on erinomainen valonläpäisy ja kirkkaus, korkea tarttuvuus, hyvä ääneneristävyys ja jolla on ainutlaatuinen, lasia lujittava molekyylinen ristisidosrakenne (crosslinking). Ristisidos on kahden tai useamman molekyylin sidos, joka muodostaa laminoidun lasin lujuuden ja kestävyyden. Vahvan, yli 87%:sen ristisidoksen ansiosta, EVALAM on lujuudeltaan ja kestävyydeltään huomattavasti parempi kuin mikään kestomuovi, kuten esimerkiksi PVB. Kaikki nämä yhdessä luovat parhaan materiaalin käytettäväksi ratkaisuissa, joissa vaatimuksina ovat optiset ominaisuudet ja kestävyys.

Aikaisemmat Lasiliiri Oy:n kauppakeskustoimitukset ovat olleet Kauppakeskus Goodman, Hämeenlinna ja Porissa sijaitseva kauppakeskus Puuvilla.

 

Riihimäkeläinen Lasiliiri Oy on lasin jatkojalostukseen erikoistunut perheyritys, jonka osaamista ovat energiatehokkaat lasiratkaisut ja vaativat turvalasirakenteet. Yrityksen kaikki kattavat palvelut löytyvät kätevästi ja tehokkaasti saman katon alta. Lasiliiri Oy:n tuotteita ovat eristyslasit, karkaistut lasit, laminoidut lasit, karkaistut laminoidut lasit, palonsuojalasit ja älylasit. Lasiliiri Oy:n tuotteet tunnetaan Arctic Glass®- ja Smart Glass® -tuotemerkeistä.