Pikku-Finlandia

 

 

Pikku-Finlandia sulautuu osaksi kaunista Töölönlahden miljöötä, rikastaen sen monikäyttöisyyttä ja palvelutarjontaa

Toteutettu yhteistyössä Lasi Saarinen Oy:n kanssa. Pikku-Finlandia nousee Helsingin kauneimmalle paikalle, helmeksi Töölönlahden rannalle. Suurista lasiseinistä avautuu näköala merelle ja Töölönlahden puistoon. Tämä puinen arkkitehtoninen helmi jatkaa Töölönlahden alueen uutta nousua, jota ovat jo aiemmin luoneet Oopperatalo, Oodi, Sanomatalo ja Musiikkitalo. Keskeisen sijaintinsa vuoksi Pikku- Finlandia on helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä tai autolla.

Rakenne: 3K 4+4 Suncool 70/35 lam / 16mm TGI musta / 4mm OW selektiivi / 20mm TGI musta / 6mm OW karkaistu, SG kitattu sekä 3K 8 Suncool 70/35 lam / 16mm TGI musta / 4mm OW selektiivi / 20mm TGI musta / 6mm OW karkaistu.

Kotimaista avainlipputyötä Riihimäeltä.

Riihimäkeläinen Lasiliiri Oy on lasin jatkojalostukseen erikoistunut perheyritys, jonka osaamista ovat energiatehokkaat lasiratkaisut ja vaativat turvalasirakenteet. Yrityksen kaikki kattavat palvelut löytyvät kätevästi ja tehokkaasti saman katon alta. Lasiliiri Oy:n tuotteita ovat eristyslasit, karkaistut lasit, laminoidut lasit, karkaistut laminoidut lasit, palonsuojalasit ja älylasit. Lasiliiri Oy:n tuotteet tunnetaan Arctic Glass®- ja 
Smart Glass® -tuotemerkeistä.