LASILIIRI DIM Glass – kotimaista avainlipputyötä

 • DIM Glass -laseilla saadaan aikaiseksi yksityisyys tai läpinäkyvyys yhdellä painalluksella ja se on laadukas kalvo, joka EVALAMilla laminoituna täyttää Eurooppalaisen UNE-EN ISO 12543-1 standardin ulkoiset säteily-, kosteus- ja lämpötilatestit

   

 • Korvaa verhot ja sälekaihtimet laseissa ja ikkunoissa

   

 • Taattu elinkaaren kestävyys yli 100 000:lle päälle- ja pois -kytkennälle

   

 • Ympäristöystävällinen alhaisen energiakulutuksensa johdosta

   

 • Erinomaisen kosteudenkestävyytensä ansiosta soveltuu loistavasti erilaisiin kosteisiin tiloihin, kuten kylpyhuoneisiin

   

 • Helppo liittää erilaisiin säätöjärjestelmiin mm: kotiautomaatio, iPhone, iPad, liiketunnistimet, kaukosäätimet,..

   

 • Parempi opaalisuus-läpinäkyvyys -suhde

Soveltuvuus ulkokäyttöön

Lasiliiri DIM Glass täyttää kaikki ECC:n säädökset laminoidun lasin sisä- ja ulkokäyttöön. Ulkoseinään asennettavassa eristyslasielementissä DIM Glass asennetaan lämpimälle asunnon puolelle.

Lasiliiri DIM Glass -sertifioinnit:

Säteilytesti 2.000 tuntia UNE–EN ISO 12543–4:2011       Tyydyttävä

Kosteustesti UNE‐EN 12543–4:2011                                  Tyydyttävä

Lämpötilankestotesti UNE–EN 12543–4:2011                   Tyydyttävä

Päällä ja pois 100.000 kertaa UNE–EN 410:2011              Tyydyttävä

Lämmöneristys

Lasiliiri DIM Glass estää tehokkaasti auringon lämpösäteilyä ja takaa halutut sisäolosuhteet vuodenajasta riippumatta.

ÄÄNIERISTYS

EVALAMilla laminoidulla DIM Glass -kalvorakenteella saavutetaan seuraavat ääneneristysarvot:

4 mm:n lasi: Rw 29 dB

Laminoitu lasi 4 + 4.2: Rw 34 dB

Smart Glass + EVALAM 4 + 4.2: Rw 37 dB

maRKKINOIDEN PARHAAT ÄLYLASIT VALMISTETAAN SUOMESSA

Valmistamme älylasi on pitkän tuotekehityksen tulos, jolle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton avainlipputunnus. DIM Glass valmistetaan Lasiliiri Oy:n Riihimäen tehtaalla.

Lasiliiri DIM Glass -ratkaisut ovat markkinoiden parhaimmistoa. Turvalaseina ne sopivat niin julkisiin kuin yksityisiin kohteisiin; väliseiniin, ikkunoihin, kääntö- ja liukuoviin, lasikaiteisiin, tilanjakajiin jne.

Lasiliiri DIM Glass -älylasin valonläpäisy on kirkkaana ollessaan erinomainen. Yksityisyys saavutetaan yhdellä napin painalluksella. Älylasin ohjaukseen voidaan käyttää myös liiketunnistinta, ajastinta, kaukosäädintä tai kännykkään ladattua ohjausjärjestelmää.

Kotimainen DIM Glass -älylasi eristää tehokkaasti ääntä. Se on erittäin pitkäikäinen sekä turvallinen valinta, joka korvaa vanhanaikaiset pöylyä keräävät paneeli-, rulla- ja laskosverhot sekä sälekaihtimet, jotka vaativat puhdistusta ja huoltoa. 

Älylasiratkaisuista meillä sekä yhteistyökumppaneillamme on reilusti kokemusta, joten autamme mielellämme teknisessä suunnittelussa mahdollisimman laadukkaan lopputuloksen takaamiseksi.

HUOLELLISEN TUOTEKEHITYKSEN TULOS

Lasiliiri DIM Glass -älylasi on hyvin huolellisen tuotekehityksen tulos. Rakenne muodostuu kahdesta lasista ja lasien väliin laminoiduista kalvoista. Laminointi tapahtuu rakenteellisesti vahvalla ja säänkestoltaan erinomaisella EVA-laminoinnilla.

Sandwich-rakenteen keskellä sijaitsevan elektrokromaattisen PDLC-kalvon (sähkövirtaan reagoivan nestekidekalvon) ansiosta elementti saadaan täysin läpinäkyväksi heikon sähkövirran avulla. Koska kalvo on (mahdollisesti karkaistujen) lasien välissä, se on lähes täydellisesti suojattu mekaaniselta kulumiselta, rasitukselta ja ilkivallalta. Näin olen Lasiliirin kotimainen älylasiratkaisu ei ole altis häiriöille. Lasit ovat rivikytkettävissä. Elementtien asentaminen on hyvin nopeaa.

Ikkunoiden tarjoama näkyvyys ja luonnonvalon hyödyntäminen on aina kaivattu ominaisuus. Välillä myös yksityisyys on tarpeen. Kotimainen älylasi tarjoaa helpon ja nopean tavan saavuttaa yksityisyys. Ratkaisu tarjoaa myös nopean ja helpon tavan luoda hetkellinen näköyhteys tilasta toiseen. Erittäin hygienisinä ja pölyä keräämättöminä älylasit ovatkin suosittuja mm. sairaaloissa sekä edustavimmissa neuvottelu- ja toimitiloissa.

Tekniset tiedot ja ohjeet

Kokenut tekninen neuvontamme auttaa kaikissa Lasiliiri DIM Glass -ratkaisuihin liittyvissä kysymyksissä. Haluamme kanssasi varmistua parhaasta kustannustehokkuudesta sekä teknisestä ja visuaalisesta laadusta.

Sertifikaatit
Lasiliiri DIM Glass
täyttää kaikki ECC:n vaatimukset ulkokäyttöön tarkoitetulle laminoidulle lasille. Lisätietoja sertifikaateista saat osoitteesta hipujol@hornospujol.com

Tutustu kotimaiseen
älylasiin ja lataa esite!

Lataa esite