Lasiliiri Oy vastasi asiakkaan toiveisiin ja toimitti Pirkkalaan värilliset turvalasit

Pirkkalassa sijaitsevassa uudiskohde As Oy Pekaani ja Pähkinäpuistossa toivottiin tavallista rohkeampaa ratkaisua värimaailman suhteen. Alutec Oy ja Lasiliiri Oy yhdessä vastasivat asiakkaan pyyntöön ja toimittivat kohteeseen värilliset turvalasit.

Lasipinnoilla ja -rakenteilla voidaan leikitellä monipuolisesti. Mahdollisuudet tuoda lasielementeillä visuaalista näyttävyyttä ja erottuvuutta ovat laajat, mutta monesti ratkaisut varsinkin sävymaailmojen suhteen ovat kuitenkin varsin hillittyjä. Neutraalilla värimaailmalla haetaan usein ajattomuutta ja ympäristöön sulautumista. As Oy Pekaani ja Pähkinäpuisto oli iloinen poikkeus säännössä sävytoiveiden suhteen – ja niin on valmistunut kohdekin, jonka rakenteissa voidaan nyt ihailla kirkkaita värejä lasikaiteissa.

Värilliset lasikaiteet toteutettiin Lasiliiri Oy:n toimittamien laminoitujen turvalasien avulla, joissa käytettiin EVALAM-kalvoa vihreänä ja keltaisena. Lasiliiri Oy toimitti kohteeseen myös karkaistut turvalasit parvekelaseiksi

Riihimäkeläinen Lasiliiri Oy on lasin jatkojalostukseen erikoistunut perheyritys, jonka osaamista ovat energiatehokkaat lasiratkaisut ja vaativat turvalasirakenteet. Yrityksen kaikki kattavat palvelut löytyvät kätevästi ja tehokkaasti saman katon alta. Lasiliiri Oy:n tuotteita ovat eristyslasit, karkaistut lasit, laminoidut lasit, karkaistut laminoidut lasit, palonsuojalasit ja älylasit. Lasiliiri Oy:n tuotteet tunnetaan Arctic Glass®- ja Smart Glass® -tuotemerkeistä.