Yleisradion Mediatalolle Lasiliiri Oy:n ikkunalasit yhteistyössä HTR Steel Oy:n kanssa

Helsingin Länsi-Pasilassa sijaitseva, vuonna 1978 valmistunut Yleisradion Mediatalo koki kattavan ikkunaremontin HTR Steel Oy:n toimesta, kun vanhojen ikkunoiden tilalle vaihdettiin nykyaikaisia vaatimuksia noudattavat Lasiliiri Oy:n eristyslasit.

Tunnetun rakennuksen vanhat ikkunat päivitettiin nykyaikaan tehokkailla ja energiaa säästävillä auringonsuojalaseilla. Uudet auringonsuojalasit julkisivulla tasapainottavat miellyttävästi luonnonvalon määrää sisätiloissa eivätkä päästä sisätiloihin liikaa säteilyenergiaa. Lasiliiri Oy:n toimittamat eristyslasielementit tuovat mukanaan myös paljon muita viihtyvyyttä lisääviä ominaisuuksia. Rakennuksen lämmöneristävyys on uusien ikkunoiden myötä paljon aikaisempaa parempi ja ääneneristys huippuluokkaa. Näin ulkoa kantautuva melu ei häiritse rakennuksessa olevia, sillä ikkunat suodattavat ääntä erinomaisesti.

Riihimäkeläinen Lasiliiri Oy on lasin jatkojalostukseen erikoistunut perheyritys, jonka osaamista ovat energiatehokkaat lasiratkaisut. Yrityksen kaikki kattavat palvelut löytyvät kätevästi ja tehokkaasti saman katon alta. Lasiliiri Oy:n tuotteita ovat älylasit, eristyslasit, karkaistut lasit, laminoidut lasit, karkaistut laminoidut lasit ja palonsuojalasit. Lasiliiri Oy:n tuotteet tunnetaan mm. Arctic Glass® -tuotemerkistä.