Lasiliiri Oy toimitti laadukasta turvalasia Suomen ensimmäiseen outlet-kauppakeskukseen

Zsar ei ole mikä tahansa perinteinen liikekeskus, vaan Suomen ensimmäinen outlet-kauppakeskus. Kymenlaakson Vaalimaalle rakennettu Zsar Outlet Village sijaitsee alle 1,5 tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Ainutlaatuinen Zsar on täynnä huippubrändejä aina edullisin hinnoin. Ostosten lomassa viihtyisässä ympäristössä on mahdollisuus nauttia myös herkullisista ravintola- ja kahvihetkistä.

Zsar Outlet Village ei ulkoisesti muistuta tavanomaista, nykyajan liikekeskusta. Tuore outlet-kauppakeskus Zsar noudattaa enemmänkin asuinrakennusten muotoja kylämäisenä kokonaisuutena. Tämän vuoksi asennetuissa ikkunoissa ei tarvinnut erityistä auringonsuojaa, koska matalalle asennetut ikkunalasit eivät altistu jatkuvasti suoralle auringonpaisteelle. Kohteeseen tilattujen lasien ominaisuuksissa auringonsuojaa tärkeämpänä koettiinkin turvallisuus sekä lämmöneristävyys. Lasiliiri Oy toimitti uuteen outlet-keskukseen muotoon leikattua, laminoitua turvalasia. Paikan päällä lasien asennustyöstä vastasi Valkealan Lasi Oy. Kohteessa alhaalla sijaitsevat ikkunat ovat korkealla sijaitsevia ikkunoita alttiimpia saamaan osumia. Tästä johtuen turvalasi oli ainoa mahdollinen vaihtoehto. Näyttävät, muotoon leikatut lasit ovat laminoitua turvalasia molemmin puolin – sekä ulkoa, että sisältä. Asennetut lasit ovat erinomaiset paitsi turvallisuusominaisuutensa myös lämmöneristävyytensä johdosta.

Riihimäkeläinen Lasiliiri Oy on lasin jatkojalostukseen erikoistunut perheyritys, jonka osaamista ovat energiatehokkaat lasiratkaisut ja vaativat turvalasirakenteet. Yrityksen kaikki kattavat palvelut löytyvät kätevästi ja tehokkaasti saman katon alta. Lasiliiri Oy:n tuotteita ovat eristyslasit, karkaistut lasit, laminoidut lasit, karkaistut laminoidut lasit, palonsuojalasit ja älylasit. Lasiliiri Oy:n tuotteet tunnetaan Arctic Glass®- ja Smart Glass® -tuotemerkeistä.