Rettig Groupin modernisoidulle pääkonttorille Lasiliiri Oy:n edistyksellistä älylasia

Suomalainen perheomisteinen sijoitusyhtiö Rettig Group, toimii omistustensa kautta maailmanlaajuisesti noin 28 maassa ja työllistää jopa yli 4 000 henkilöä. Syyskuussa 2017 Rettig Groupin Bulevardilla sijaitsevassa pääkonttorissa aloitettiin laaja peruskorjaus, jonka yhteydessä toimistotilat päivitettiin nykyaikaan. Kesäkuussa 2018 pääkonttorin väki palasi tilapäisistä toimitiloista työskentelemään takaisin Bulevardille täysin uudistettuihin tiloihin.

Rettig Groupin Bulevardilla sijaitseva pääkonttori on rakennettu vuonna 1880 ja toiminut alkujaan panimon varastona. Vuonna 1990 tehdyn remontin yhteydessä varastorakennus muutettiin toimistotiloiksi, jotka kaipasivat vuosien jälkeen uudistusta. Peruskorjauksen yhteydessä tavoitteena oli modernisoida historiallinen rakennus, parantaa tilojen viihtyvyyttä ja tehdä tiloista paremmin nykyaikaisia työskentelytapoja vastaavat.

Lasiliiri Oy toimitti lasielementit kohteen väliseiniin yhteistyössä HSL-Groupin kanssa. Pääkonttorin toimistotiloissa hyödynnettiin äänieristettyjä Optiphon-laseja, jotka välittävät avoimen tilan tuntua, mutta takaavat myös vaaditun työrauhan. Koska kohteeseen toivottiin kauttaaltaan lisää valoa ja avaruutta, mutta tarvetta oli myös ajoittaiselle yksityisyydelle, Lasiliiri Oy:n älylasi oli loistava ratkaisu. Älylasi vastasi kaikkiin vaatimuksiin ja lisäksi se oli omiaan tuomaan kaivattua, nykyaikaisempaa ilmettä toimistolle. DIM Glass -älylasien ansiosta perinteiset, pölyä keräävät ja työläämmät sälekaihtimet sekä lamelliverhot voitiin unohtaa.

Riihimäellä Lasiliiri Oy:n tehtaalla valmistettujen edistyksellisten älylasien avulla Rettig Groupin pääkonttorin uusissa neuvottelutiloissa yksityisyyden saavuttaa yhdellä napin painalluksella ja toisella takaa taas esteettömän näkyvyyden. Älylasi toimii käytännössä moitteettomasti eikä älylaseja harkitessa tarvitse luopua muistakaan toiveista lasin ominaisuuksien suhteen. Lasiliiri Oy:n valmistamissa älylaseissa on erinomainen valonläpäisy lasin ollessa kirkkaassa tilassa, ne eristävät hyvin ääntä ja moneen tilaan soveltuvan älylasista tekee myös sen turvallisuus – Laminoidun ja karkaistun lasin yhdistelmä on turvalaseista parhain. Lisäksi älylasien asentaminen sekä käyttöönotto on vaivatonta ja nopeaa.

Riihimäkeläinen Lasiliiri Oy on lasin jatkojalostukseen erikoistunut perheyritys, jonka osaamista ovat energiatehokkaat lasiratkaisut ja vaativat turvalasirakenteet. Yrityksen kaikki kattavat palvelut löytyvät kätevästi ja tehokkaasti saman katon alta. Lasiliiri Oy:n tuotteita ovat eristyslasit, karkaistut lasit, laminoidut lasit, karkaistut laminoidut lasit, palonsuojalasit ja älylasit. Lasiliiri Oy:n tuotteet tunnetaan Arctic Glass®- ja Smart Glass® -tuotemerkeistä.