Lasiliiri Oy ja Steel-Prisma-Metallit Oy yhdessä toimittivat kotimaista laatua Valuraudankuja 8:aan

 

Insinööritoimisto Sulin muutti uusiin tiloihin Valuraudankuja 8:aan

Insinööritoimisto Sulin Oy on rakennusalalla tunnettu ja pitkään toiminut yhtiö. Yritys tunnetaan parhaiten laadukkaista, pitkäikäisistä ja kestävistä tuoteratkaisuista.

Jo 1937 perustettu perheyhtiö tarjoaa sekä perinteitä kunnioittavia että rakennusalaa uudistavia ratkaisuja.

Lue lisää: Insinööritoimisto Sulin Oy

Steel-Prisma-Metallit Oy luottaa Lasiliirin laatuun. Yritys valmistaa CE-merkityt lasijulkisivut, alumiiniovet ja -ikkunat, lasipalo-ovet sekä savunpoistoikkunat ja -luukut aina laadukkaasti mittatilaustyönä ja tarvittaessa paikoilleen asennettuna.

Lue lisää valmistajasta: Steel-Prisma-Metallit Oy

Katso video: Lasiliiri – YouTube

Kohteeseen toteutettiin 3K -eristyslasielementtejä, joissa vaatimuksena oli hyvä lämmöneristävyys sekä hyvä auringonsuoja matalalla g-arvolla, sekä 3K -eristyslasielementtejä taustamaalatulla ulko- ja sisäpinnalla. Vaativat auringonsuojalasielementit toteutettiin Suncool 60/31 auringonsuojalasilla. Yhteensä kohteeseen toimitettiin n. 110 m2 eristyslasielementtejä.

Esimerkkirakenteet: 3K 6 mm:n Suncool 60/31, 4 mm:n selektiivi, 6 mm:n float sekä 3K 6 mm:n karkaistu ja taustamaalattu, 4 mm:n karkaistu, 6 mm:n karkaistu ja taustamaalattu.

Kotimaista avainlipputyötä Riihimäeltä.

Riihimäkeläinen Lasiliiri Oy on lasin jatkojalostukseen erikoistunut perheyritys, jonka osaamista ovat energiatehokkaat lasiratkaisut ja vaativat turvalasirakenteet. Yrityksen kaikki kattavat palvelut löytyvät kätevästi ja tehokkaasti saman katon alta. Lasiliiri Oy:n tuotteita ovat eristyslasit, karkaistut lasit, laminoidut lasit, karkaistut laminoidut lasit, palonsuojalasit ja älylasit. Lasiliiri Oy:n tuotteet tunnetaan Arctic Glass®- ja 
Smart Glass® -tuotemerkeistä.