Eiran aikuslukio

 

 

Eiran aiukuislukion uudistettuun toimistokerrokseen merkittävä määrä kotimaista DIM-Glass -älylasia

Kohde toteutettiin yhteistyössä HSL Group Oy:n kanssa. Eiran aikuislukion Laivurinkadun toimipisteen ykköskerros uudistettiin palvelemaan paremmin sekä opiskelijoiden asiointia että henkilöstön työtilatarpeita. Uudistuneeseen kerrokseen tuli toimistotilojen lisäksi uusia tiloja opintojen ohjauksen, erityisopetukseen ja opiskelijoiden itsenäiseen opiskeluun. Uudistuksessa saatiin myös toimiston ja kirjalainaamon saavutettavuus ja käytettävyys parammalle tasolle. Kokonaistavoitteena oli toimivien ja viihtyisien työ- ja asiointiympäristöjen luonti Eiran aikuislukion opiskelijoille, henkilöstölle sekä myös koulussa asioiville henkilöille.

Eiran aikuislukio toimii Laivurinkadulla vuonna 1956 rakennetussa koulurakennuksessa. Uudistukset toteutettiin nykyajan toiminnalliset tarpeet huomioiden ja samalla rakennuksen historiaa kunnioittaen. Uudistetun toimistokerroksen remontin suunnitteli H&M Arkkitehdit Oy.

Lasiliirin Riihimäen tehtaalla valmistetut DIM Glass -älylasit ovat kotimaista avainlipputyötä.

Riihimäkeläinen Lasiliiri Oy on lasin jatkojalostukseen erikoistunut perheyritys, jonka osaamista ovat energiatehokkaat lasiratkaisut ja vaativat turvalasirakenteet. Yrityksen kaikki kattavat palvelut löytyvät kätevästi ja tehokkaasti saman katon alta. Lasiliiri Oy:n tuotteita ovat eristyslasit, karkaistut lasit, laminoidut lasit, karkaistut laminoidut lasit, palonsuojalasit ja älylasit. Lasiliiri Oy:n tuotteet tunnetaan Arctic Glass®- ja 
Smart Glass® -tuotemerkeistä.