Yleiset myynti- ja toimitusehdot

Ellei asiakkaan kanssa ole toisin sovittu, noudatetaan Lasiliiri Oy:n yleisiä myynti- ja toimitusehtoja.

1. Hinnat
Hinnat perustuvat toimitusehtoon ”vapaasti myyjän varastosta ilman lasipukkia” (FCA Lasiliirin tehdas Riihimäki FIN01). Hintoihin lisätään toimituspäivänä voimassa oleva arvonlisävero.

2. Laskutus ja käsittelykulut
Minimilaskutus on 50 € (EUR). Viivästyskorko 13 %.

3. Maksuehto
Maksuehto on 14 päivää laskun päiväyksestä lukien tai sovitun mukainen.

4. Tuotteiden takuu
Tuotteiden takuuehdot ovat Suomen Tasolasiyhdistys Ry:n tuotteen valmistushetkellä voimassa olevien ohjeiden mukaiset.

5. Toimitusehdot
Toimitusehtomme: Finnterms 2001.

Toimitusehdon lisänä yleisimmin käytetyt lisälausekkeet: esim. NOL Lasiliiri FIN01, irtolasina

Irtolasina lasi luovutetaan asiakkaalle pakkaamattomana irtolasina (=nouto)
Pakattuna pakkaus/pukki sisältyy hintaan
Pakattuna palautuspukilla palauttamaton pakkaus/pukki veloitetaan erillisen hinnaston mukaisesti

6. Toimitusaika
Tuotteiden toimitusajat vahvistetaan tilauskohtaisesti. Tapauskohtaisesti tuotteen toimitusaika saatetaan ilmoittaa toimitusviikkona.

7. Toimitus
Lähetyksen vastaanottajan on allekirjoitettava lähetyslista/rahtikirja ja tarkistettava tuotteiden virheettömyys ja määrä. Kaikki pakkausten ja tuotteiden näkyvät vahingot on merkittävä rahtikirjaan. Mikäli laseja on rikkoutunut kuljetuksen aikana, tulee vahingoista ilmoittaa asiakaspalveluumme 5 vrk:n sisällä, puh. 0207 410 770.

Huom.
Tuotteisiin liittyvät reklamaatiot tulee tehdä viipymättä, kuitenkin viimeistään 7 päivän sisällä lasien vastaanottamisesta. Reklamaatio tulee tehdä kirjallisesti reklamoinnista annettujen ohjeiden mukaisesti. Reklamaatioiden osalta noudatetaan Suomen Tasolasiyhdistys ry:n ohjeita.


8. Tilauksen muutos, peruutus ja palautus
Tuotteet valmistetaan ja toimitetaan vain asiakkaan tilauksesta. Mikäli tuotteiden valmistus on aloitettu, peritään mitta- ja määrämuutoksista aiheutuneet työ- ja materiaalikulut. Erikoistilauksesta tehtäviin laseihin ei voi tehdä jälkikäteen mitta- tai määrämuutoksia. Tilausvahvistus on sitova. Tilaajan/asiakkaan tulee huomauttaa tilausvahvistuksessa olevista virheistä viipymättä, kuitenkin vuorokauden kuluessa.

Peruutetuista tilauksista veloitetaan kaikki peruutuksesta aiheutuneet raaka-ainekulut, tuotannon valmistelu- ja tuotantokulut sekä rahdit peruutuksen ajankohdasta riippuen.

Palautusrahdeista vastaa asiakas. Palautuskuorman mukaan on aina liitettävä lähetyslista/rahtikirja, josta selviää palautuvat tuotteet, niiden määrä sekä palautuksen syy. Palautettavista tuotteista ei makseta hyvitystä, mikäli palautus ei johdu Lasiliiri Oy:stä.

9. Omistusoikeus
Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle, kun koko kauppahinta mahdollisine korkoineen on maksettu.

10. Vastuu virheestä
Lasiliiri Oy ei vastaa virheestä, joka johtuu epäonnistuneesta suunnittelusta, väärästä asennustavasta, ohjeiden vastaisesta tavaran käytöstä.

11. Muut ehdot
Muilta osin kuin yleisissä myynti- ja toimitusehdoissamme on mainittu, Lasiliiri Oy noudattaa Rakennustuotteiden yleisiä hankinta- ja toimitusehtoja (RYHT 2000) sekä Suomen Tasolasiyhdistys ry:n julkaisemia takuuehtoja (1.1.2012).