SEB-pankin Helsingin konttorilla hyödynnetään Lasiliiri Oy:n valmistamaa älylasia

SEB on johtava pohjoismainen rahoituspalveluiden tarjoaja, joka on toiminut Suomessa vuodesta 1984. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Helsingin keskustassa, Eteläesplanadi 18:ssa. SEB-pankin Helsingin konttori oli Lasiliiri Oy:n ensimmäisiä älylasikohteita. Laadukkaat älylasit asennettiin kohteeseen yhteistyössä Inlook Oy:n kanssa.

Älylasi on toimiva valinta kohteisiin, joissa kaivataan avoimen tilan tuntua, mutta joissa on tarvetta myös yksityisyydelle. Usein toimistotiloissa huoneiden ikkunat on pyritty peittämään erilaisilla sälekaihtimilla tai lamelliverhoilla. Verhot ovat äänekkäitä ja keräävät turhaa pölyä. Lisäksi niiden käyttö voi tuntua kiireisessä aikataulussa jopa työläältä vaihtoehdolta. Nyt verhot ovat saaneet rinnalleen nykyaikaisen vaihtoehdon edistyksellisistä älylaseista, jotka takaavat yksityisyyden tyylikkäällä tavalla.

Älylasiratkaisulla pystytään säilyttämään tilan avaruus. Tilojen ei tarvitse yksityisyyden tarpeen vuoksi enää olla pimeitä tai sokkelomaisia – Älylasi antaa rauhaa ja yksityisyyttä yhdellä napin painalluksella ja toisella takaa taas esteettömän näkyvyyden.

SEB-pankin konttorilla ratkaisuun ollaan oltu erittäin tyytyväisiä. Älylasit ovat toimineet käytännössä toivotulla tavalla ja lisäksi lasit ovat keränneet paljon ihailevia katseita.

Kohteessa käytetty älylasi on Suomessa valmistettu tuote. Lasit valmistetaan Lasiliiri Oy:n tehtaalla Riihimäellä. Älylasin asennus sekä käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Älylaseja harkitessa ei tarvitse luopua myöskään muista toiveista lasin ominaisuuksien suhteen – Lasiliiri Oy:n valmistamissa älylaseissa on erinomainen valonläpäisy lasin ollessa kirkkaassa tilassa. Moneen tilaan soveltuvan älylasista tekee myös sen turvallisuus: Laminoidun ja karkaistun lasin yhdistelmä on turvalaseista parhain.

Riihimäkeläinen Lasiliiri Oy on lasin jatkojalostukseen erikoistunut perheyritys, jonka osaamista ovat energiatehokkaat lasiratkaisut ja vaativat turvalasirakenteet. Yrityksen kaikki kattavat palvelut löytyvät kätevästi ja tehokkaasti saman katon alta. Lasiliiri Oy:n tuotteita ovat eristyslasit, karkaistut lasit, laminoidut lasit, karkaistut laminoidut lasit, palonsuojalasit ja älylasit. Lasiliiri Oy:n tuotteet tunnetaan Arctic Glass®- ja Smart Glass® -tuotemerkeistä.