Lasiliiri Oy toimitti eristyslasielementit Tampereen historialliselle Pellavatehtaalle – perinteinen ulkonäkö nykyajan eduilla

Tampereella sijaitseva Pellavatehdas oli haastava entisöintikohde näyttävine holvikaarineen. Rakennuksen kaunis ja perinteinen ulkoasu haluttiin säilyttää, mutta samanaikaisesti uusilla lasirakenteilla haettiin nykyaikaista vaatimustasoa vastaavaa lopputulosta. Yhteistyössä Ritalasi Oy:n kanssa Lasiliiri Oy täytti toiveet ja tavoitteet saavutettiin.

Persoonallinen ratkaisu julkiseen rakennukseen oli perinteinen ikkunaelementti, joka haluttiin säilyttää historiallisessa kohteessa. Näin ollen Pellavatehtaalle päädyttiin asentaman aukeavat MSE-lasielementit. Ratkaisun avulla ikkunoiden ulkoasu ja muoto istuvat kauniisti julkisivuun ja sopivat rakennuksen perinteiseen olemukseen. Uusien lasien avulla sisätilat saatiin viihtyisämmiksi muun muassa auringonsuojaominaisuudella sekä tehokkaalla lämmöneristävyydellä.

Riihimäkeläinen Lasiliiri Oy on lasin jatkojalostukseen erikoistunut perheyritys, jonka osaamista ovat energiatehokkaat lasiratkaisut ja vaativat turvalasirakenteet. Yrityksen kaikki kattavat palvelut löytyvät kätevästi ja tehokkaasti saman katon alta. Lasiliiri Oy:n tuotteita ovat eristyslasit, karkaistut lasit, laminoidut lasit, karkaistut laminoidut lasit, palonsuojalasit ja älylasit. Lasiliiri Oy:n tuotteet tunnetaan Arctic Glass®- ja Smart Glass® -tuotemerkeistä.