Saunaravintola Kuumassa voi nauttia näkymistä Lasiliiri Oy:n toimittamien lasien läpi

Tampereen Laukontorin rannassa sijaitsee kesällä 2018 valmistunut saunaravintola Kuuma. Huikeita elämyksiä tarjoava yritys sai modernille rakennukselleen näyttävät lasipinnat Lasiliiri Oy:n toimittamilla eristyslasielementeillä yhteistyössä Alavus Alufront Oy:n kanssa.

Saunaravintola Kuuma on kaunis ympäristö heittää hetkeksi vapaalle ja rentoutua kaikilla aisteilla. Mahtavien makuelämysten, perinteisen saunomisen sekä hyvän palvelun keskipisteessä tavoitteena oli luoda myös silmiä hiveleä ulkoasu. Ja siinä onnistuttiin. Laajat lasipinnat takaavat loistavat näkymät ulos, luoden mielikuvan avoimesta, puoleensa vetävästä olohuoneesta Laukontorilla.

Haasteena kohteessa oli pinta-alaltaan suuret lasipinnat, joiden ominaisuuksien oli palveltava parhaalla tavalla käyttökohdettaan. Korkean luokan energiansäästö-eristyslasielementtien valmistus turvalasiominaisuuksilla on haastavaa, kun samalla halutaan säilyttää hyvä optinen laatu. Lasiliiri Oy täytti kuitenkin odotukset teknisillä ominaisuuksilla ja visuaalisesti kauniilla ratkaisuilla Alavus Alufront Oy:n kanssa.

Nyt keskeisellä ja vilkkaalla paikalla sijaitseva saunaravintola viihdyttää asiakkaitaan viihtyisissä tiloissaan. Laadukkaiden lasien ansiosta sisätiloissa voidaan nauttia aina viihtyisää tunnelmaa hyvällä mielellä ulkoisista olosuhteista ja vaihtelevista sääolosuhteista huolimatta hyvän lämmöneristävyyden sekä tehokkaan ääneneristyksen ansiosta.

Riihimäkeläinen Lasiliiri Oy on lasin jatkojalostukseen erikoistunut perheyritys, jonka osaamista ovat energiatehokkaat lasiratkaisut ja vaativat turvalasirakenteet. Yrityksen kaikki kattavat palvelut löytyvät kätevästi ja tehokkaasti saman katon alta. Lasiliiri Oy:n tuotteita ovat eristyslasit, karkaistut lasit, laminoidut lasit, karkaistut laminoidut lasit, palonsuojalasit ja älylasit. Lasiliiri Oy:n tuotteet tunnetaan Arctic Glass®- ja Smart Glass® -tuotemerkeistä.