Lasiliiri Oy toimitti Keski-Pasilassa valmistuvaan Triplaan 10 000 m² edestä lasia

Kolmen korttelin kokonaisuus Tripla valmistuu hyvää vauhtia Keski-Pasilassa. Rakenteilla oleva Tripla on valtava rakennushanke, joka yhdistää valmistuessaan Itä- ja Länsi-Pasilan toisiinsa. Rakentamisen loppusuoralla olevasta Triplasta tulee ainutlaatuinen kaupunkikeskus, johon kuuluu muun muassa kauppakeskus, pysäköintilaitos, asuntoja, toimistoja sekä hotelli.

Lasiliiri Oy toimitti Keski-Pasilan rakennustyömaalle noin 10 000 m² verran lasia. Lasit löysivät kohteessa paikkansa Haka PKS Oy:n toimesta, joka asensi toimitetut ikkunalasit rakennusten julkisivuille. Kaupungissa sijaitseva näyttävä kohde sai vaatimustensa mukaiset lasielementit Lasiliiri Oy:n Riihimäellä sijaitsevalta tehtaalta. Karkaistut auringonsuojalasit estävät auringon liiallisen pääsyn sisätiloihin ja ovat samalla turvalasien ykkösluokkaa. Lasi hyvillä ominaisuuksilla ei anna ulkoisten häiriötekijöiden päästä sisälle asti. Lasin hyvä ääneneristys on etenkin kaupungeissa tärkeä ominaisuus ja Suomen vaihtelevissa olosuhteissa osataan arvostaa myös tehokasta lämmöneristävyyttä. Laadukkaiden lasien ansiosta rakennusten sisätiloissa on miellyttävä oleskella aina ulkoisista tekijöistä riippumatta.

Katso video: Pasilan Tripla, Helsinki

Riihimäkeläinen Lasiliiri Oy on lasin jatkojalostukseen erikoistunut perheyritys, jonka osaamista ovat energiatehokkaat lasiratkaisut. Yrityksen kaikki kattavat palvelut löytyvät kätevästi ja tehokkaasti saman katon alta. Lasiliiri Oy:n tuotteita ovat älylasit, eristyslasit, karkaistut lasit, laminoidut lasit, karkaistut laminoidut lasit ja palonsuojalasit. Lasiliiri Oy:n tuotteet tunnetaan mm. Arctic Glass® -tuotemerkistä.