Lasiliiri Oy ja Lasi Saarinen Oy yhdessä toimittivat kotimaista laatua palkittuun Säteri 6:een

 

Vuoden metallirakenne -palkinnon voittanut Säteri 6 komeilee upeasti lasitetulla atriumilla

Suomen Metallirakenneyhdistyksen (SMRY) jäsenet ovat valinneet äänestyksessä Vuoden Metallirakenne -palkinnon saajan. Äänestyksen ykköseksi nousi Espoon Leppävaarassa sijaitseva toimitilakiinteistö Säteri 6. asi Saarinen Oy toteutti yhdessä Lasiliirin kanssa kunnostustöiden yhteydessä upeasti lasitetun atrium-aulan. Lasi Saarinen toimitti kohteeseen nämä alumiinirunkoiset, ääntä eristävät ja SG-saumatut putoamissuojaseinät sekä lisäksi toimistotilojen sisälasiseinät sekä liikehuoneistojen käyntiovet ja lasiseinät. Kohteessa vaadittiin metalli- ja lasiosaamista sekä tarkkaa mitoitusta. Lasia kului kaikkiaan peräti 2000 neliömetriä, josta Lasiliiri Oy:n osuus oli noin 650 neliötä 16.8 mm:n Stratophone Grey -lasia rW41dB -arvolla ja 40%:n valonläpäisyllä.

Vuoden Metallirakenne -kilpailun tarkoituksena on nostaa vuosittain esille erityismaininnan arvoisia, SMRY:n jäsenyritysten toteuttamia rakennuskohteita.

Riihimäkeläinen Lasiliiri Oy on lasin jatkojalostukseen erikoistunut perheyritys, jonka osaamista ovat energiatehokkaat lasiratkaisut ja vaativat turvalasirakenteet. Yrityksen kaikki kattavat palvelut löytyvät kätevästi ja tehokkaasti saman katon alta. Lasiliiri Oy:n tuotteita ovat eristyslasit, karkaistut lasit, laminoidut lasit, karkaistut laminoidut lasit, palonsuojalasit ja älylasit. Lasiliiri Oy:n tuotteet tunnetaan Arctic Glass®- ja Smart Glass® -tuotemerkeistä.