As Oy Hämeenlinnan Lyseonkulman uudet ikkunat ovat Lasiliiri Oy:n ja Avekmet Oy:n käsialaa

Hämeenlinnalaisessa saneerauskohteessa As Oy Hämeenlinnan Lyseonkulmassa ikkunat ja ovet päivitettiin nykyaikaan Lasiliiri Oy:n ja Avekmet Oy:n toimesta. Uusien eristyslasielementtien myötä kohteessa vastattiin myös nykyaikaisiin turvallisuusvaatimuksiin, jotka palvelevat vilkasta tilaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Kohteen uudet lasielementit tuovat mukanaan myös muita etuja ja mukavuuksia. Lasiliiri Oy:n toimittamat kolminkertaiset lasielementit muun muassa eristävät ääntä sekä lämpöä tehokkaasti. As Oy Hämeenlinnan Lyseonkulmassa liikkuu paljon ihmisiä, joten ääneneristys sopivan rauhan takaamiseksi on tärkeä ominaisuus kohteessa.

Riihimäkeläinen Lasiliiri Oy on lasin jatkojalostukseen erikoistunut perheyritys, jonka osaamista ovat energiatehokkaat lasiratkaisut ja vaativat turvalasirakenteet. Yrityksen kaikki kattavat palvelut löytyvät kätevästi ja tehokkaasti saman katon alta. Lasiliiri Oy:n tuotteita ovat eristyslasit, karkaistut lasit, laminoidut lasit, karkaistut laminoidut lasit, palonsuojalasit ja älylasit. Lasiliiri Oy:n tuotteet tunnetaan Arctic Glass®- ja Smart Glass® -tuotemerkeistä.