Solo Sokos Hotel Torni tarjoilee huikeat näkymät Lasiliiri Oy:n ja Lammin Ikkuna Oy:n yhteistyössä toimittamista ikkunoista

Tampereen rautatieaseman vierellä sijaitseva Solo Sokos Hotel Torni -hotellin näyttävät ikkunapinnat toteutettiin Lasiliiri Oy:n ja Lammin Ikkuna Oy:n yhteistyöllä. Korkean tornihotellin ikkunat ovat mielenkiintoiset: suikalemaiset ikkunat alkavat lattiatasosta ja yltävät aina kattoon asti.

Solo Sokos Hotel Torni sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa aivan rautatieaseman äärellä. Mahtavaan 88 metrin korkeuteen asti yltävän tornihotellin julkisivua koristaa suuret ikkunapinta-alat. Rakennuksen lasielementit ovat kaunista katsottavaa ja hotellissa niiden läpi voi kokea huikeita elämyksiä turvallisesti. Haasteellisin osuus lasielementtien kanssa olikin vastata kohteen asettamiin vaatimuksiin parhaalla mahdollisella tavalla: kolminkertaiseen eristyslasiin toivottiin useita ominaisuuksia, muun muassa energiansäästö, auringonlämmön eristävyys ja hyvä ääneneristävyys. Kaikki tarpeellisia keskeisen sijainnin ja maksimaalisen viihtyvyyden takaamiseksi.

Eristyslasielementtien valmistamisessa otettiin huomioon myös se, että ikkunapinta-alat ovat suurehkoja ja rakennus julkinen. Ikkunat valmistettiinkin vastaamaan tilojen vaatimia turvallisuusmääräyksiä, kuten suuria ihmismääriä ja törmäyssuojaa. Lasiliiri Oy toimitti tornihotelliin sopivat eristyslasielementit, joihin Lammin Ikkuna Oy valmisti ikkunaelementit ja vastasi ikkunoiden asentamisesta.

Riihimäkeläinen Lasiliiri Oy on lasin jatkojalostukseen erikoistunut perheyritys, jonka osaamista ovat energiatehokkaat lasiratkaisut ja vaativat turvalasirakenteet. Yrityksen kaikki kattavat palvelut löytyvät kätevästi ja tehokkaasti saman katon alta. Lasiliiri Oy:n tuotteita ovat eristyslasit, karkaistut lasit, laminoidut lasit, karkaistut laminoidut lasit, palonsuojalasit ja älylasit. Lasiliiri Oy:n tuotteet tunnetaan Arctic Glass®- ja Smart Glass® -tuotemerkeistä.