Lasiliiri Oy ja Steel-Prisma-Metallit Oy yhdessä toimittivat kotimaista laatua Vehon Hyötyajoneuvokeskukseen

 

Vantaan Vehkalaan nousi luonnonvaloisa ja energiatehokas 12 000 m2:n kiinteistö, joka keskittyy puhtaasti Mercedes-Benz -hyötyajoneuvoihin

Vantaalle rakennettu, noin 12 000 m2:n hyötyajoneuvokeskus keskittyy puhtaasti Mercedes-Benz-hyötyajoneuvojen myynti-, huolto- ja korjaustoimintoihin. Vehkalaan rakennettu keskus on hyvien liikenneyhteyksien varrella Kehä III:n ja Valtatie 3:n kupeessa. Tontin pinta-ala on noin 10 ha. Rakennushankkeessa vastuullisuus ja ympäristönäkökulma ovat olleet tärkeässä roolissa.

Energiaratkaisuissa korostuvat monipuolisesti ympäristöasiat, joita ovat mm. maalämpö, viherkatto sekä uusiutuvaa energiaa tuottavat aurinkopaneelit. Kyseessä on iso ja ainutlaatuinen hyötyajoneuvohanke, jossa on huomioitu digitalisoituminen sekä autoalan sähköistyminen mm. latauspisteiden määrällä sisä- ja ulkotiloissa. Keskuksen yhteyteen rakennetaan myös ympäri vuorokauden auki oleva hyötyajoneuvojen autopesula sekä hyötyajoneuvojen katsastustoiminnot. Tärkeä osa kokonaisuutta ovat myös Lasiliirin tehtaalla avainlipputyönä valmistuneet, energiatehokkaat eristyslasielementit.

Lue lisää kohteesta: vehotrucks.fi

Steel-Prisma-Metallit Oy luottaa Lasiliirin laatuun. Yritys valmistaa CE-merkityt lasijulkisivut, alumiiniovet ja -ikkunat, lasipalo-ovet sekä savunpoistoikkunat ja -luukut aina laadukkaasti mittatilaustyönä ja tarvittaessa paikoilleen asennettuna.

Lue lisää valmistajasta: Steel-Prisma-Metallit Oy

Katso video: Lasiliiri – YouTube

Riihimäkeläinen Lasiliiri Oy on lasin jatkojalostukseen erikoistunut perheyritys, jonka osaamista ovat energiatehokkaat lasiratkaisut ja vaativat turvalasirakenteet. Yrityksen kaikki kattavat palvelut löytyvät kätevästi ja tehokkaasti saman katon alta. Lasiliiri Oy:n tuotteita ovat eristyslasit, karkaistut lasit, laminoidut lasit, karkaistut laminoidut lasit, palonsuojalasit ja älylasit. Lasiliiri Oy:n tuotteet tunnetaan Arctic Glass®- ja Smart Glass® -tuotemerkeistä.