Lasiliiri Oy levererade 10 000 m² glas till Tripla i centrala Böle

Tripla, ett komplex med tre kvarter i centrala Böle, är på god väg att färdigställas. Tripla-projektet som håller på att byggas är ett enormt byggprojekt som när det är färdigt kommer att förbinda östra och västra Böle. Triplex, som befinner sig i slutskedet av byggandet, kommer att bli ett unikt stadscentrum med ett köpcentrum, parkering, lägenheter, kontor och ett hotell.

Lasiliiri Oy levererade cirka 10 000 m² glas till byggarbetsplatsen i centrala Pasila. Haka PKS Oy monterade glaset på fasaderna och Haka PKS Oy monterade fönstren. Den spektakulära byggnaden i staden fick sina glaselement enligt specifikation från Lasiliiri Oy:s fabrik i Riihimäki. Härdade solglasögon förhindrar att överdrivet solljus kommer in i inredningen och är samtidigt det främsta säkerhetsglaset. Glas med goda egenskaper tillåter inte att yttre störningar tränger in. God ljudisolering är en viktig egenskap hos glas, särskilt i städerna, och i Finlands varierande förhållanden uppskattas också en effektiv värmeisolering. Tack vare högkvalitativt glas är det alltid trevligt att vistas i byggnadernas interiörer, oavsett yttre faktorer.

Titta på video: Pasila Tripla, Helsingfors

Lasiliiri Oy i Riihimäki är ett familjeägt företag som specialiserar sig på glasbearbetning och har expertis inom energieffektiva glaslösningar. Alla företagets omfattande tjänster är bekvämt och effektivt tillgängliga under ett och samma tak. Lasiliiri Oy:s produkter omfattar smarta glas, isoleringsglas, härdat glas, laminerat glas, härdat laminerat glas och brandskyddsglas. Lasiliiri Oy:s produkter är kända till exempel. Arctic Glass® varumärke.