De nya fönstren i As Oy Hämeenlinnan Lyseonkulma är ett verk av Lasiliiri Oy och Avekmet Oy.

I Tavastehus i renoveringsprojektet As Oy Hämeenlinnan Lyseonkulma uppdaterades fönstren och dörrarna till modern standard av Lasiliiri Oy och Avekmet Oy. De nya isolerande glaselementen uppfyllde också moderna säkerhetskrav och tjänade det livliga utrymmet på bästa möjliga sätt.

De nya glaselementen i resmålet ger också andra fördelar och bekvämligheter. De trippelglaselement som levereras av Lasiliiri Oy isolerar bland annat ljud och värme effektivt. Eftersom Oy Hämeenlinnan Lyseonkulma har många människor som rör sig, är ljudisolering en viktig funktion för att garantera en lämplig nivå av lugn och ro.

Lasiliiri Oy i Riihimäki är ett familjeföretag som specialiserat sig på glasbearbetning, med expertis inom energieffektiva glaslösningar och krävande säkerhetsglaskonstruktioner. Alla företagets omfattande tjänster är bekvämt och effektivt tillgängliga under ett och samma tak. Lasiliiri Oy:s produkter omfattar isolerglas, härdat glas, laminerat glas, härdat laminerat glas, brandskyddsglas och smart glas. Lasiliiri Oy:s produkter är kända som Arctic Glass® och Smart Glass® -märken.