Högkvalitativ glasbearbetning direkt från Riihimäki

Lasiliiri Oy i Riihimäkelä är ett familjeägt företag som specialiserar sig på glasbearbetning och har expertis inom energieffektiva glaslösningar. Lasiliiris produkter omfattar isolerglas, härdat glas, laminerat glas, härdat laminerat glas och brandskyddsglas. Lasiliiris produkter är kända under varumärket Arctic Glass®.

Lasiliirs produkter används av metallbyggare och aluminiumbyggare, fönster- och dörrtillverkare och andra industrier samt glasbutiker över hela landet. Produkterna används av ett stort antal tillverkare och företag som använder glas. Lasiliiris mångsidighet ger designers en mängd möjligheter till nya glasbaserade lösningar.

Mer information om glas och planglas.

Aktiv lobbyverksamhet inom glassektorn

Lasiliiri är en aktiv aktör inom glasbranschen och är en av de viktigaste föreningarna och federationerna inom branschen:

Finlands förening för planglas
Riihimäki företagare
Riihimäen-Hyvinkäää handelskammare
Förbundet för familjeföretag

Stödjande medlem

Föreningen för företagare inom träindustrin
Finlands metallbyggnadsförbund

Högkvalitativa produkter garanteras av kunnig personal

Lasiliiris Arctic Glass®-produkter och energieffektiva glaslösningar tillhandahålls av en personalstyrka på cirka 35 glassexperter.

Alla hos Lasiliiri tror på kvalitet och på att arbeta tillsammans med designers och krävande kunder för att producera energieffektiva glasprodukter i världsklass, från fasader till inredningslösningar.

Glasföretaget är familjeägt och drivs i tredje generationen.