Spegel- och displayteknik är nu tillsammans: Mirror View-glasspegeln.

Mirror View-lösningen är ett nytt, spegelbelagt glas som fungerar som en vanlig spegel när det inte kommer något ljus från skärmen bakom eller från flera skärmar. Skärmen kan inte ses bakom spegelglaset. Den senaste tekniken för bildskärmar, t.ex. en modern, stor Smart TV, kan enkelt installeras bakom spegelglaset. Lösningen är idealisk för till exempel hotellrum, restauranger och kaféer.

Skärmen kan hjälpa kunderna att övervaka nyhets- och sportkanaler, vägleda kunderna eller göra en överraskande marknadsföring som utnyttjar multimedia på bästa sätt. Mirror View-lösningen är idealisk för väntrum, restauranger och butiker där elegans och moderna lösningar önskas.

Det perfekta äktenskapet mellan spegel och skärm, vilket ger utrymme för kreativitet.

När skärmen bakom spegeln inte avger ljus fungerar spegelytan som en vanlig, traditionell spegel. När bilden och texten visas fungerar spegeln som en yta för snygg grafik, bilder, videor, skriftliga meddelanden och till exempel handritad videobeskiljande skyltning, där tillgänglighet är en viktig del av en högkvalitativ utformning av utrymmen.

I kontorsutrymmen ger stora speglar med bakgrundsbelysta skärmar en modern elegans som ger ett oförglömligt intryck. Spegelytan, som också underhåller, informerar och vägleder som en del av sin normala funktion, är en utmärkt lösning för provrum i klädbutiker, omklädningsrum, badrum och bastur.

Imponerande och praktisk

Lösningen kan genomföras på flera olika sätt. Till exempel kan endast en liten del av ytan på en spegel vara täckt av monitorer. På grund av dagens stora skärmar är det fullt möjligt att till och med bakgrunden till en helväggsspegel är fylld av stora skärmar, där en stor bild smälter samman till en fantastisk helhet.

FRAMTIDEN FÖR GYMMEN.

Det stora spegelområdet är idealiskt för till exempel gym där gruppträningsinstruktioner kan styras digitalt, antingen på distans i realtid eller med hjälp av inspelningar. När regissören är klädd i en ljus klädsel och hans eller hennes exempelföreställning spelas in – eller streamas – mot en svart bakgrund maximeras spegelns reflekterande yta. Endast piloten är synlig på spegelytan – på exakt rätt plats och i exakt rätt storlek.

Användningsområden för härdat och laminerat säkerhetsglas

Mirror View-lösningen fungerar också som en pekskärmsyta. Glas är pyrolytiskt, så det kan vara både härdat och laminerat.

Förvaringsutrymmet är mycket stort och även de mest spektakulära spegelytorna är lätta att använda.

Standardglasets tjocklek är 3,2 mm och 6 mm.

Glaslinsens spegel
Se
är en hyllad innovation som ger ett verkligt utrymme för kreativitet hos designers och entreprenörer. Fråga mer genom att kontakta Lasiliirs kundtjänst.

praktiskt kontorsutrymme med modern spegellösning

I kontorsutrymmen ger stora speglar med bakgrundsbelysta skärmar en modern elegans som ger ett oförglömligt intryck. Spegelytan, som också underhåller, informerar och vägleder som en del av sin normala funktion, är en utmärkt lösning för provrum i klädbutiker, omklädningsrum, badrum och bastur.