ANSVARFULLT GLASBYGGANDE

ANSVARFULLT GLASBYGGANDE

Se videor

Tillverkad i Finland.
Tnöjd kunder.

Se alla

Det finska familjeföretagsmärket som Lasiliiri har fått är ett märke för medlemmar i familjeföretagens förbund. Varumärket symboliserar lönsam tillväxt, uthållighet, en strategi som sträcker sig över flera generationer och ansvarstagande.

Hårt arbete, djärva lösningar, tydliga mål och gemensamma drömmar har lett långt. Men det finns fortfarande nya mål för framtiden och mycket hårt arbete framför oss. Målet är att i framtiden vara den ledande tillverkaren av säkerhetsglasögon och smarta glasögon i Finland.

Lasiliiris kännetecknas av sin vilja att betjäna sina kunder på ett mångsidigt och serviceinriktat sätt. Enligt Lasiliiris serviceprincip kan produkter och processer skräddarsys efter kundens specifika behov och konstruktionsarbete.

Vi uppmärksammar personalens motivation och kompetens genom att ordna regelbunden utbildning. Alla Lasiliiri medlemmar tror på kvalitet och på att arbeta tillsammans med designers och kunder för att producera energieffektiva glasprodukter i världsklass.

Ett stort antal hedersbevis, utmärkelser och produktrepresentationer samt uppdaterade certifikat vittnar om Lasiliiris kompromisslösa kvalitet och engagemang för att utveckla spetskompetens inom den finska glasindustrin.

Nyheter från

2023 Okategoriserad

Det partiella koldioxidavtrycket för Lasiliirs produkter beräknades

Det partiella koldioxidavtrycket för Lasiliirs produkter beräknades enligt ISO 14067 Det partiella koldioxidavtrycket har beräknats [...]

2023 Okategoriserad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev som utkommer fyra gånger per år

För att få tillgång till Lasiliirs nyhetsbrev, klicka här för vårt nyhetsbrevarkiv. Du kan också [...]

100%

innovation

100%

professionalism

100%

hållbarhet

100%

Finska

Personal

Kontakta oss.

FÖRSÄLJNING OCH KUNDSERVICE.

Mats Sundström

+46 706 043 224
mats.sundstrom(at)lasiliiri.se

LASILIIRI OY
Lepistöntie 3
11310 Riihimäki

Tel. 0207 410 770
E-post: lasiliiri(at)lasiliiri.fi

Företagsnummer: 0348787-0

ÖPPETTIDER:
Försäljning och kundtjänst mån-fred 8-16
Postrum mån-fred kl. 7-16

Observera! Endast försäljning till företag.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV: