Energieffektivt glastak för Helsingin Lepakko

Lasiliiri levererade 420 m² isolerglaselement till Porkkalagatan 1, när de fyra separata glastaken i KOy Helsingin Lepakkos stora lobbys byttes ut. Huvudentreprenören var Rakennusvire Oy, som rapporterade att projektet var en utmärkt framgång. Projektet avslutades en månad tidigare än planerat.

Den sex våningar höga byggnaden har exceptionellt stora golvytor och ljusa utrymmen som lätt kan omvandlas till öppna planlösningar, rum eller kontorsutrymmen. Byggnaden erbjuder också utmärkta tjänster: gott om mötesrum, ett modernt auditorium, en rymlig café-restaurang, ett funktionellt och bekvämt gym med gruppträningsmöjligheter och smidig lobbyservice. Ett särskilt parkeringsgarage erbjuder gott om parkeringsplatser för anställda och kunder.

Läget intill West Road garanterar god synlighet för fastigheten. Ruoholahti är lätt att nå från alla delar av huvudstadsregionen.

Titta på videon och upptäck webbplatsen.

Lasiliiri Oy i Riihimäki är ett familjeägt företag som specialiserar sig på glasbearbetning och har expertis inom energieffektiva glaslösningar. Alla företagets omfattande tjänster är bekvämt och effektivt tillgängliga under ett och samma tak. Lasiliiri Oy:s produkter omfattar smarta glas, isoleringsglas, härdat glas, laminerat glas, härdat laminerat glas och brandskyddsglas. Lasiliiri Oy:s produkter är kända till exempel. Arctic Glass® varumärke.