BossGloss Tammerfors

För den effektiva Boss Gloss biltvätten har härdade isolerande glaselement från Lasiliir

3K isolerglaselement installerades, med krav på solskydd på utsidan som säkerhetsglas och god fukt- och vattenbeständighet på insidan. På den inre ytan användes 6 mm Optishower-glas, som är utformat för att klara av platsens krav. Det krävdes också ett säkerhetsglas på den inre ytan. Vi vänjde oss vid säkerhetsfunktionerna genom att temperera glasen själva. Vi härdar både solskyddsbelagt glas och optishower-belagt glas.

Exempel på konstruktion: 3K 6 mm suncool 70/35 Pro T härdat, 6 mm float, 6 mm Optishower härdat, med kompositavståndare.

Titta på videon här

De produkter som tillverkas vid Lasiliirs fabrik i Riihimäki är inhemska nyckelarbeten.

Lasiliiri Oy i Riihimäki är ett familjeföretag som specialiserat sig på glasbearbetning, med expertis inom energieffektiva glaslösningar och krävande säkerhetsglaskonstruktioner. Alla företagets omfattande tjänster är bekvämt och effektivt tillgängliga under ett och samma tak. Lasiliiri Oy:s produkter omfattar isolerglas, härdat glas, laminerat glas, härdat laminerat glas, brandskyddsglas och smart glas. Lasiliiri Oy:s produkter är kända under varumärkena Arctic Glass® och Smart Glass®.