LASILIIRI DIM Glass – nyckelflaggarbete för hemmet

 • DIM Glass ger insynsskydd eller transparens med en enda glasruta och det är den enda film laminerad med EVALAM som uppfyller de europeiska
  UNE-EN ISO 12543-1 för extern strålning, luftfuktighet och temperatur

 • Ersätter gardiner och persienner på glasögon och fönster

 • Garanterad livslängd för mer än 100 000 på/av-cykler.

 • Miljövänlig tack vare sin låga energiförbrukning

 • Tack vare sin utmärkta fuktbeständighet är den idealisk för en mängd olika fuktiga områden,
  såsom badrum

 • Lätt att ansluta till olika styrsystem, t.ex. hemautomation, iPhone och iPad,
  rörelsesensorer, fjärrkontroller,…

 • Bättre opacitet-transparensförhållande

Lämplighet för utomhusbruk

DIM Glass uppfyller alla ECC-bestämmelser för laminerat glas för inomhus- och utomhusbruk. I en isoleringsglasenhet som installeras på en yttervägg installeras DIM Glass på den varma sidan av bostaden.

DIM Glascertifieringar:

Strålningstest 2 000 timmar UNE-EN ISO 12543-4:2011 Tillfredsställande

Fuktprov UNE-EN 12543-4:2011 Tillfredsställande

Temperaturhållfasthetstest UNE-EN 12543-4:2011 Tillfredsställande

På och av 100 000 gånger UNE-EN 410:2011 Tillfredsställande

Värmeisolering

DIM Glass blockerar effektivt solens värmestrålar och förhindrar attuppnå önskat inomhusklimat oavsett årstid.

PUBLIKEN

Med EVALAM laminerad DIM Glass membranstruktur uppnås följande ljudisoleringsvärden:

4 mm glas: Rw 29 dB

Laminerat glas 4 + 4.2: Rw 34 dB

Smart Glass + EVALAM 4 + 4.2: Rw 37 dB

de bästa linserna på marknaden tillverkas i Sverige

Vi tillverkar smarta glas som är resultatet av en lång produktutvecklingsprocess och som har tilldelats Finlands arbetsmiljöförbunds nyckelflagga. DIM Glass tillverkas i Lasiliiri Oy:s fabrik i Riihimäki.

DIM Glass lösningar är bland de bästa på marknaden. Som säkerhetsglas lämpar de sig för både offentliga och privata byggnader; skiljeväggar, fönster, sväng- och skjutdörrar, glasräcken, skiljeväggar osv.

DIM-glasets ljusgenomsläpp är utmärkt när det är ljust. Integritet uppnås med en knapptryckning. Du kan också använda en rörelsesensor, timer, fjärrkontroll eller ett kontrollsystem som laddats ner till din mobiltelefon för att styra smartglass.

Domestic DIM Glass är en effektiv ljudisolering. Det är ett mycket hållbart och säkert val som ersätter gammaldags dammsamlande paneler, rullgardiner, rullgardiner och rullgardiner och persienner som kräver rengöring och underhåll.

Vi och våra partners har stor erfarenhet av smarta glaslösningar, så vi hjälper gärna till med den tekniska utformningen för att säkerställa ett slutresultat av högsta kvalitet.

RESULTATET AV NOGGRANN PRODUKTUTVECKLING

DIM Glass är resultatet av en mycket noggrann produktutveckling. Konstruktionen består av två glasrutor och membran som är laminerade mellan rutorna. Lamineringen sker med strukturellt stark och väderbeständig EVA-laminering.

En elektrokrom PDLC-film i mitten av sandwichstrukturen (en film av flytande kristaller som reagerar på elektrisk ström) gör det möjligt att göra elementet helt genomskinligt med hjälp av en svag elektrisk ström. Eftersom filmen ligger mellan det (eventuellt härdade) glaset är den nästan helt skyddad mot mekaniskt slitage, stress och vandalism. På så sätt är jag inte känslig för störningar med Lasiliirs egenutvecklade smarta glaslösning. Glasögonen kan anslutas i serie. Installationen av elementen går mycket snabbt.

Fönstrens synlighet och naturliga ljus är alltid en välbehövlig funktion. Ibland är det också nödvändigt med avskildhet. Smart glas för hemmet är ett snabbt och enkelt sätt att skapa avskildhet. Lösningen ger också ett snabbt och enkelt sätt att skapa en omedelbar visuell länk från ett rum till ett annat. Eftersom de smarta glasögonen är mycket hygieniska och dammfria är de populära på sjukhus och i de mest prestigefyllda mötes- och kontorslokalerna.

Teknisk information och anvisningar

Våra erfarna tekniska rådgivare kan hjälpa dig med alla dina frågor om Lasiliiri DIM Glass-lösningar. Vi vill samarbeta med dig för att säkerställa bästa möjliga kostnadseffektivitet och teknisk och visuell kvalitet.

Certifikat
DIM Glass
uppfyller alla ECC-krav för laminerat glas för utomhusbruk. Mer information om certifikat finns på hipujol@hornospujol.com.Upptäck de inhemska
smartglass och ladda ner broschyren!

Ladda ner broschyren