LASILY LED-glas

  • Glas för skyltfönster
  • Skyltar av glas
  • Glasväggar och skiljeväggar
  • Ljudisolerade konferensrum och minirum
  • Fönster, dörrar, räcken osv. glaslösningar

NYTT FRÅN PILKINGTON

Pilkington är en del av NSG(Nippon Sheat Glass). Pilkingtons avancerade glaslösningar för nya bussar i Tammerfors väckte internationellt intresse och produktinnovationen fick stor uppmärksamhet.

Pilkington Automotive Finland Specialised Transport kan erbjuda ett brett utbud av funktioner som ger produkten ett mervärde. LED-matrisdisplay integrerad i laminerat glas, solglas för att minska värmeinträngning genom glaset, antireflexbelagt glas för att minska bländning från glasytan. Akustikglas kan minska buller genom glas, uppvärmda glas, integrerad antenn och flera andra fästanordningar som är bundna på glasytan.

Pilkington Automotive Electroluminescent Transparent Multi-purpose Display har utvecklats för att förbättra fordonstillverkarnas designmöjligheter. Den genomskinliga elektroluminiscenta displayen är integrerad i laminerat glas. Bildkvalitet kristallklar och utmärkt läsbarhet. Omedelbar respons, oavsett temperatur. Justerbar ljusreglering för displayens ljusstyrka.

LJUS I GLASET

Upptäck den senaste glastekniken och de avancerade möjligheter som den ger.

Bilden visar ett så kallat glas är tråd-projekt som nyligen presenterades i Las Vegas. Glasbeläggningen leder elektricitet till LED-lamporna och belysningen är programmerbar för många olika användningsområden.

Den senaste glastekniken erbjuder hållbara lösningar för arkitektoniska bedrifter som garanterat fångar ögat.